ska förbättra mig!

Oj förlåt mig för att jag inte har uppdaterat mer, men jag ska försöka skriva lite i veckan, jag kan inte skriva mer nu, men jag ska försöka uppdatera oftare nu!

KRAAM :*


Bättre sent än aldrig :]

Jag började skriva en massa, men jag loggades ut!!

Så nu måste jag skriva om allt! Nu har skolan börjat igen eller rättare sagt i måndags! Detta har varit en chill vecka! I måndags hade vi 2 lektioner. En före lunch och en efter. Slutade ändå klockan 3. I tisdags så började jag klockan 11.40 och skulle vi se på en 3 timmars film och sedan i onsdags så började jag klockan 12.20. Jag hade 3 lektioner under hela dagen. Svenska, Engelska och Matte. Sedan idag har jag haft 3 lektioner också, fast den här gången hade jag inte sovmorgon och vi hade först svenska och sedan ingenting fram till lunch. Sedan hade jag engelska de var nice. vi har bara suttit vid datorerna typ. Sedan efter det hade vi idrott och det var riktigt roligt faktiskt, men jag tror det bara var 2 st från klassen där. Mycket va?

Föresten hur har ni haft det på lovet och vad har ni gjort? Nu blir jag ju lite nyfiken. Själv har jag haft det roligt faktiskt. Jag har varit med kompisar, varit på läger och varit på kalas och varit med kusiner och allt möjligt. Men det har varit roligt. Jag har också varit hemma med familjen. Bara haft der riktigt roligt! God jul och GOTT NYTT ÅR! :D Nu är det ju nytt år och nu ska man ta nya tag och glömma allt som hände förra året. I alla fall allt dåligt!

men nu bloggläsare nu får ni ha en så bra dag! kraaam :*


RSS 2.0