SPRINGA :D

Kom nyss in från att ha sprungit, tror jag aldrig har varit så taggad på att springa! Har inte varit ute och sprungit sen i somras och trodde jag skulle gå efter halva vägen, men känner mig väldigt duktig för jag gick inte ett skit!

det är ju typ jag xD

Ska klara en mil i sommar så jag tänker springa så mycket jag bara kan! TRÄNA TRÄNA TRÄNA!! :D

Är det fler än jag som är taggad på sommar nu? Jag är lite less på all snö! SÅ SLUTA SNÖA!! haha xD

På skolan har vi börjat project runway, ska göra en klänning! Har börjat sy en toall :D så taggad på att göra en riktig klänning nu!
Man gör en toall innan, alltså testar att sy klänningen så att man inte gör fel på det riktiga tyget och klänningen som man ska ha på sig, det skulle inte vara roligt!

Ja det var allt för mig, nu ska jag gå och fika lite!

YEY ;D

OJOJOJ! nu är jag seg på skriva igen!

Det har inte hänt så mycket, förutom i helgen då jag var med 6 underbara kompisar!
Var hos Eddie klockan halv 10, pappa skjutsa mig enda vägen dit, fast det var sagt att Eddie skulle möta mig, menmen i alla fall så stod jag utanför Eddie och skrev ett sms att jag har där utanför, han blev lite förvånad, och då jag kom in så spelade vi lite GH 3 :D det är sjukt kul, men jag glömde glasögonen så det blev lite jobbigt för mina ögon! Men kul var det i alla fall och sedan kom Linnea och Brade! Vi gick ut med wille (en hund) vi gick en liten bit och sedan gick vi in igen och satt oss i soffan och pratade och Eddie ville att jag skulle stretcha xD och de tyckte jag var vig :O men nej verkligen inte, är ju typ stel som ett kylskåp :O
men sedan så kom Dennis och vi satt fortfarande och snackade och så ^^ Sedan kom Tim och sist men inte minst Jossan! Vi satt fortfarande inne och som Brade sa, att vi måste gilla att sitta i en klump, det var en hel hörnsoffa, alla satt i hop som en klump fast vi kunde sitta mer utspritt, jadu, men skoj vad det i alla fall och man fick ju fot och handmassage av Tim, TACK!

Vi gick sedan ut för att det blev väldigt varmt :O tror jag aldrig varit så varm i hela mitt liv, haha, mycket skratt i alla fall, sedan gick vi in igen och satt och snackade och ja, sedan gick vi ut för att vi skulle äta, men man hamnar nästan alltid i snön när man är ute med de här personerna, Jag hade också roligt, för att jag var så snygg alltså, hade Eddies Jacka och skor xD LITE stora! Haha det ser ni kanske på den här bilden (A)

Ja och han hade min jacka xD snyggt va?

man vill aldrig hem när man är med BRADE, JOSSAN, LINNÈA, EDDIE, TIM och DENNIS! MYCKET SKRATT!! :D :D
Tack för en helt underbar kväll!

och i torsdags blev Erik 13 år, tonåring, alla börjar bli så gamla :O
Elias 4 månader
och igår blev Emanuel 19 år! STORT GRATTIS! :D

SLALOM! :D

hejsan allihop!
Idag har jag åkt slalom på buberget! Det har varit ett perfekt väder för det, sol och nästan inga moln! Det har inte blåst något och inte varit allt för kallt eller för varmt! Lagomt!
Sist jag åkte slalom var förra året i 9:an. Fast det var i Agnäs, gillar inte det stället så speciellt mycket, sist jag var på buberget var för 3-4 år sedan. Jag älskar att åka slalom, önskar jag kunde åka lika ofta som jag gjorde då jag var liten. Nu är jag jätte taggad att åka vecka 16 i borgafjäll! Natur och äventyr ska till borgafjäll och då ska vi åka slalom, kanske 2 dagar, eller i alla fall 1 dag! Taggar jätte mycket, tiden går fort så snart är vi där! :D

Det var allt för idag, ha det bäst KRAAM :*


ÅÅH va kul :D

Åh va kul att ni kommenterar!

Idag har det nästan varit en helt vanlig skoldag, inte riktigt, för efter lunch åkte klassen till uf-mässan i stan!
Efter kanske en kvart var jag uttråkad, och vi skulle ju vara där i 2 timmar, det var drygt. Jag var helt slut i bussen påväg till Vännäs igen så jag somnade och sedan när jag klev av så fick jag världens energi, jag vet inte var jag fick den ifrån! :O

Nu är det äntligen helg! Veckan har gått fort ändå, det känns som om det är onsdag imorgon :s, men så kan det vara ibland!

På skolan så håller vi på med våra jeans, eller de skulle vara klar i onsdags, men inte är man klar inte!
Det är roligt att sy jeans! Man ser som hur duktig man egentligen är! Man tänker ju så här, eller i alla fall jag, typ usch blä vad jag är dålig, men när man ser resultatet så blir det en helt annan inställning! Man känner sig så duktig!

Nästa vecka ska vi börja med project runway, det ser jag faktiskt framemot! Men undra vad man ska sy för något. Alla har fått 150 kr var att beställa tyg för! Jag har köpt siden tyg, hoppas jag inte får sy något konstigt nu! xD

haha, nä, men det ska bli kul i alla fall!
Om det blir fint väder i helgen ska jag åka slalom i vindeln! Ni får ha det bäst! KRAAM :*

Bilder från dagen ute med natur och äventyr!

tack för den som kommenterade! :D men kommentera mer!

jag kanske borde fortsätta!
här har jag en bild på mig då vi var ute med natur och äventyr, just kommit upp från isvaket!



haha, jag måste ha sagt något där! men det var inte så farligt!
roligt var det, när man hoppat i en gång, ville man hoppa i fler gånger!
I alla fall jag!

och här en bild nästan just innan jag hoppade i!

haha, jag hoppade ner i snön, det var så roligt, det var jätte djupt också!
En rolig dag var det i alla fall!

tycker ni inte att jag är duktig som skriver som förut?
typ hela tiden, känner mig riktigt duktig i alla fall.

Idag på skolan så skulle jag gå till bussen, men då kom wille och skulle självklart putta ner mig i snön, jag flög mil! Haha, skönt att det var just då bussen kom i alla fall, annars hade jag frysit, fast kanske inte, det är ganska varmt ute!
jag vill ha sommar nu! Även fast det är roligt med vinter! :D
Sola, bada, SPRINGA!! :D
Jag och Jossan ska klara 1 mil i sommar, det känns inte så svårt ändå! Men jag längtar! :D SPRINGA SPRINGA!!

kommentera så mycket ni kan nu! Ju mer ni kommenterar ju mer skriver jag! :D Mycket roligare då och typ om jag frågar er något, svara på det please! :D

ha det bäst allihop! KRAAAM :*



Fortsätta eller sluta?

Hur tycker ni att jag ska göra, fortsätta eller sluta skriva på bloggen?
Jag har inte skrivit mycket alls på slutet så jag vet inte om jag ska fortsätta, men om ni vill att jag ska fortsätta skriva och skriva mycket som förut (!) så gör jag det!

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera, men alltså man vet ju inte vad man ska skriva om, har frågat er vad ni vill läsa om, men inte en enda kommentar! 
Kommentera och berätta och det kommer bli mer uppdateringar!

Ha det sjukt bra allihop! KRAAM :*

 
det var en dag då vi var ute med natur och äventyr, vi badade isvak, kul var det! :D

RSS 2.0