Riktigt slut!

Nu denna vecka börjar lektionerna! Känns liiiite, drygt att ha sh (samhällskunskap) ungefär 3 timmar på en måndag eftermiddag! Sen blire lite spännande hur det blir under torsdag förmiddag! :) än så länge har jag bara en lektion där, natur och äventyr, och där ska vi dyka, UTE! Blir nog roligt! :D

Men samtidigt så gillar jag även måndagar, har Engelska B då! :D ska bli spännande och se hur det ska gå! :D men blir nog ganska så roligt!

Imorgon blir de min 2 och en halv träning i innebandy! spännande ska de bli! :D

och imorgon är också min 2 vanliga skoldag! Blir nog en lugn dag!



en dag efter skolan, man är riktigt slut!

kram / E

För ALLA skolor!



Denna film borde vara obligatorisk för ALLA skolor att se!


detta är en film som handlar om mobbing!
ALLA borde tänka till mer, det finns många runt om i världen som går runt, ensam och alltid tänker "ingen älskar mig!" och tänker att ingen skulle märka att man tog livet av sig. Va snäll mot varandra! Säg inget taskigt mot någon, även fast det är ironiskt! Man förstår inte alltid att det är på skämt!


1 år kvaaar av skolan!

Hej på er!
jag har inte skrivit på år och dar! Nu har sommarlovet precis tagit slut, eller har gått 3 dagar i skolan, redan lite less!
men tror ändå att det kommer bli ett bra år :) och fort kommer det gå!
Snart tar man ju studenten! Snart ska man prova studentmössor och sånt! usch va hemskt det känns, visst de blir roligt att snart gå ut, men är man beredd på att gå ut i arbetslivet? Vad ska man hitta på när man tagit studenten?

Det blir ganska intressant!

men förutom de så ska jag till London till vår med klassen och ska utomlands med natur och äventyr, vet ej vart, men de ska vi ta reda på i höst! :D
sen blire även praktik, och då hoppas jag på teneriffa, eller ska man ha praktik här i sverige så att man kanske får jobb efter? :) hmm, mycket att tänka på!

Jag var jätte taggad på personligstyling A, men när man kom till skolan i Onsdags så sa dom att vi inte kommer kunna ha det, och jag blev riktigt besviken, för de va mest det jag ville ha under 3:an! Menmen, vad ska man göra åt det!

Just nu har jag 50 p som saknas och just nu gäller det att komma på vad man ska välja där!
hade kunnat välja mode för vardag och fest, men äre värt att ta det, när man redan är så slut. Kommer jag klara av det?.. Nej! så då gäller det att ta något som inte tar en så stor kraft av en! right?

Vad har ni hittat på i sommar då?


Jag och mina 5 bröder!
fotograf: Linnéa Borg!

Själv har jag badat och mest bara varit hemma, och i sundsvall, övik, högakusten! :D
Min sommar har inte varit den bästa, de har varit riktigt bra väder, men har inte kunnat slappna av riktigt
har lite rester i skolan som måste göras! och sen så va det mycket innan sommaren med kompisar och så.

Sen har man även varit på nolia men min familj och även William lite smått en dag! :D
och sen har man även träffat Markoolio!


Markoolio och Brorsan!

Tänkt mycket, vilket har gjort att jag haft vädigt svårt att sova på nätterna och väldigt svårt att göra något utan att få ont i magen! Jobbig sommar, och den gick riktigt fort, det kändes inte ens som om de var sommarlov. Jag hann inte riktigt med i svängarna!

kram/ E


RSS 2.0