Du är det Vackraste som finns för mig!

Hej allihop!
I förra inläggen glömde jag också skriva att jag är 2 reserv på frisörlinjen, var sist 6 reserv. Reservintagningen håller på under hela augusti, så har en chans att komma in! Det hoppas jag att jag gör också! :D
Jag måste alltid gå in på gymnasieintagningen, eller måste och måste, jag blir ju inte direkt tvingad till det xD utan jag känner att jag behöver gå in och kolla stup i kvarten! jag är så spänd, jag vill ju så gärna komma in på den linjen. Men man vet ju aldrig!

Idag har jag lyssnat på en väldigt fin låt (tycker jag i alla fall)! 

Det Vackraste - Johannes Magnusson


Älskar er så otroligt mycket! Kärlek till 1000!

Hejsan allihop!
En av mina bröder fyllde 15 i torsdags förra veckan, GRATTIS till dig brorsan!
Då kom mina kusiner! och va där en hel dag och en av dom sov över! Och sov där till lördagen, då vi hade kalas för Emil! Då kom fler kusiner och då sov även Pauline (en av mina kusiner) över! Hade väldigt roligt med henne och hoppas vi träffas snart igen!

och i söndags var de nå sak i byn, där de va drag tävlingar och så! De  va roligt! Gammtraktorer tävlade och de va olika klasser, så de blev bara mer och mer tyngder och vi var också tyngder, så vi fick hoppa på ett släp eller vad man ska säga. Men skoj va de i alla fall!

Idag har jag bara chillat, och jag hoppas att vi ska åka bort med husbilen imorgon!
och sedan jobbar jag igen på torsdag! Känns lite drygt, jobbet är skoj, men jag vill inte jobba!
Men behöver man pengar så måste man!


Äntligen har jag fått headern någorlunda bra! Får fixa och trixa mer imorgon, för nu måste jag verkligen sova!
Men den där headern är då på mig och mina kompisar och 5 av mina bröder, skulle vilja ha med alla mina bröder men nu blev det bara Emanuel, Emil, Erik, Edvin och Elias, alltså så fattas Edvard! ÄLSKAR ER!
Kärlek till 1000!


God natt och sov gott! Många kramar till er!
(ska också försöka uppdatera mer och mer nu!)


RSS 2.0