Save me if you can!

Hej allihop!
Ursäkta så jätte mycket för att jag skrivit så dåligt.
Jag har ingen dator, tyvärr. Jag hoppas att min brorsa börja/blir klar med den snart!
Annars får jag klara mig ett tag till utan. Men det är så svårt att inte ha någon dator,  t ex om man har läxa som man måste göra på datorn och man måste gå in VARJE kväll på first class för att kolla n&ä (natur och äventyr).
Och inte kan jag lyssna på musik heller och sjunga som jag vill göra varje dag. Men icket!

Jag får börja göra annat på fritiden. Tror jag ska börja träna lite mer och vara med familjen/kompisar och kanske se på några filmer! :D

Idag har vi haft kroki på skolan (och för er som inte vet vad det är så är det att man tecknar av nakna människor, och vi fick då teckna av en kvinna) Nästa vecka ska vi också teckna av en naken kvinna.
Från början var jag lite spänd, för jag hade aldrig gjort det, eller ingen i klassen hade det!
Men man tänkte inte ens på att hon va naken, utan man tänker mest på proportionerna.
Men det var spännande, och jag tyckte det var roligt, gillade dock inte att vi bara fick teckna runt 2-5 min från början. Vi är ju nybörjare. Men man märkte ganska stor skillnad senare. När man vant sig!

Just nu sitter jag i klassrummet i skolan och väntar tills bussen kommer. Vi fick sluta tidigt idag för att vår lärare behövde dra. Så har inte gjort något sen halv två!

What's the point - Johnossi

 

Jag och mina kusiner ska till Norge vecka 43! Taggar så mycket! För det första har jag aldrig varit i Norge (inte ens utomlands) och sen får jag träffa några kompisar! Tror att det blir en toppen resa!

Nu ska jag hitta på något annat! Ni får ha det så bra! Så ska jag försöka skriva så snart som möjligt!

RSS 2.0